Keibubapaan

10 topik
2.6k interaksi
46k ahli
avatar

Mulakan perbincangan

Ibu Bapa, Ketahui Perbezaan Susu Mudah Hadam dan Susu Lain Untuk Anak Anda!

Masalah penghadaman boleh menjadi cabaran besar bagi sesiapa sahaja terutamanya kanak-kanak. Gejala seperti sakit perut, mual, cirit-birit, atau sembelit boleh mempengaruhi kehidupan harian kita dan juga tumbesaran bagi kanak-kanak.


Pernah dengar tentang protein mudah hadam atau MFGM? Apa tu? Baguskah untuk penghadaman?


Jadi, jom tanya doktor segalanya tentang segalanya. Ada masalah? Tak tahu nak buat apa? Apa yang bagus dimakan? Malu? Boleh ajukan semuanya di sini. Semua pertanyaan anda akan dijawab oleh Dr. Iqbal, free of charge tau!


Ajukan soalan anda sekarang!. #JomTanyaDoktor


*Terma penafian: Kami tidak melakukan sebarang konsultasi atau rawatan, sila rujuk kepada pakar pediatrik atau doktor anda untuk tindakan selanjutnya.


Passtt!! Jangan lepaskan peluang juga untuk dapatkan sebuah flask secara percuma dengan hanya

... Lihat Lebih Lagi
Ibu Bapa, Ketahui Perbezaan Susu Mudah Hadam dan Susu Lain Untuk Anak Anda!Ibu Bapa, Ketahui Perbezaan Susu Mudah Hadam dan Susu Lain Untuk Anak Anda!
5
13 komen
supplement untuk kurus

hello dokter boleh xsuggestkan supplement yg elok untuk turunkn berat badan yg berlebihan sy tinggi 154 tapi berat 82 sy jenis xboleh kawal makan selalu craving bnyk mkn bndr manis²

1
2 komen
Tanya Doctor Gigi

Anak berape Bulan kena bawah check Gigi untuk pertama Kali?

1
2 komen
payudara sakit

saya nak tanya..baby saya full breastfeeding..masalah saya mcm ni,kenapa ya kalau selepas baby menyusu payudara saya akan terasa sakit.puting langsung xboleh kena geseran baju..saya jrang pakai coli juga..sakit mencucuk..payudara akan kalau baby ada gigit pakai gusi..air susu juga tak meriah😮‍💨

1
4 komen
peluh kuat

doktor kalau nak hilangkan peluh dekat ketiak dan seluruh nak guna apa sbb saya dah try semua deodorant tapi tetap ketiak brpluh kuat

1
2 komen
Kesan air liur

Doc jika pasangan menghisap zakar agak lama dan air liurnya byak bercampur dgn air mazi adakah akan ada kesan pada btg?

0
3 komen
Pemakanan bayi G6PD

Hi doktor, anak saya ada G6PD Deficiency.. Dan perut dia sangat sensitif.. Kebanyakan susu saya dah cuba masih tak sesuai, sekarang saya tengah try similac gold tetapi salah satu ingredient susu tersebut mengandungi minyak kacang soya.. Adakah ianya boleh diteruskan atau saya perlu bagi susu lain.. Anak saya dah minum similac gold dalam masa seminggu saya pantau dia, buat masa ni anak nampak ok, tapi saya risau juga. Mohon pencerahan atau sedikit keterangan daripada doktor.

1
2 komen
Pertanyaan

Sya telah melakukan hubungan sex's tanpa kondom dengan perempuan dan perempuan tersebut mengalami period semasa intim adakah berbahaya doctor


1
3 komen
Anak saya beronani

Doctor saya mahu bertanya kenapa anak saya melakukan benda yang tidak sepatutnya dia buat ..apa yang perlu saya lakukan ..apakah saya perlu membawa dia ke klinik untuk mendapatkan rawatan

1
2 komen
Kaki anak tak reti diam ketika berdiri

Assalamualaikum doktor, saya ingin tahu adakah ini simptom adhd juga ya? Anak saya berumur 4tahun, dia kalau berdiri kaki dia tak reti diam (saya gambar kan mcam orang menahan buang air kecil). Selalu tanya dia, dia nak kencing ke? Sebab tak reti diam klau berdiri. Saya selalu juga tegur untuk diri diam² kalau sambil berbual dengan saya dn dia berdiri macam itu. Mohon pencerahan dari doktor

1
2 komen
Ini penyakit ke apa ye?

ini apa ye doc dia xsakit tapi makin banyak pulak

Amaran: Paparan berikut mungkin menimbulkan rasa kurang senang bagi sesetengah individu.
Ini penyakit ke apa ye?Ini penyakit ke apa ye?
1
2 komen
TENTANG FORUM INI
Keibubapaan adalah mengenai membesarkan anak-anak dalam persekitaran yang menyokong perkembangan fizikal, mental, sosial... Lihat Lebih Lanjut
avatar
Anak cirit birit

7

4

avatar
AIR MANI

2

4

avatar
payudara sakit

1

4

avatar
KEGATALAN PADA KEMALUAN ADA BIJIK2 KECIL PADA KEMALUAN DAN GATAL

2

3

avatar
Baby 41 hari tidak betak selama 4 hari 

3

2

Cari komuniti anda
Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa