Keibubapaan

10 topik
578 kiriman
18k ahli
avatar

Mulakan perbincangan

Selamat Datang Ke Komuniti Hello Doktor!

Kami mahu menjadi rakan kongsi anda yang paling dipercayai untuk membuat keputusan kesihatan tepat bersama agar hidup anda lebih sihat & bahagia 💙



4
2 komen

Anak sakit

Salam dr. anak saya baru ni ada demam, lepastu naik macam bintik-bintik merah satu badan. nak pastikan, tu chicken pox ke? ada petua nak rawat chicken pox budak tak?

0
0 komen

Anak selalu menggigil geram.

Assalamualaikum Doktor. Anak saya berusia 2 tahun. Dia selalu menggigil geram. Time dia tengah bermain. Even tengah berjalan jalan pun dia selalu mcm tu. Risau saya dr. Kenapa anak saya mcm tu?

0
0 komen

Demam on off

Doc saya nak tnya.. ank2 saya berumur 4 tahun (kembar)..demam ank saya ni on off..boleh katekan sebulan sekali mesti akn demam..lps cek dok n mkn ubt die akn sembuh..tak lama lps tu akn demam semula..apa yg perlu saya buat ye?

0
0 komen

Anak ciri birit

Anak saya tonsil dan tengah antibiotik arini ari ke 3 antibiotik tpi najis mcm ni n ada coklat sikit tu normal kee ??

Anak ciri biritAnak ciri birit
0
0 komen

Baby jatuh katil

Assalamualaikum/Hai Doctor, baby saya 10 bulan jatuh katil dewasa tadi tapi jatuh badan dulu secara meniarap Apa yang perlu Saya lakukan doctor? alhamdulillah lebam atau bengkak tak da pada muka dan badan.

0
0 komen

bayi 9-10bulan tidak mahu makan

hello doktor. adakah normal bayi 9-10bulan tidak mahu makan ? adakah penyebab tumbuh gigi ?

0
0 komen

Tidak bole fokus dalam tugas yg cikgu beri dan suka bersendirian

Hai doktor..anak saya berusia 9 tahun..cikgu beritahu anak tidak bole fokus dalam tugas dan suka membuat hal sendiri dalam kelas..anak saya dirumah pun sama kelakuannya..susah nak bercakap Ngan org..bercakap bila perlukan sesuatu..suka bermain seorang diri..bila saya ajar sesuatu dia tidak bole nak fokus lama2..lebih kurang 5 minit dia akan mula gelisah..lepas tu apa yg diajar mudah lupa..adakah ini tanda2 anak saya ahdh..

0
0 komen

Panau ke

ni kenapa ye ? dan mcm mana cara menghilangkan ?

Panau kePanau ke
0
0 komen

hallo doktor . anak 2-5 perempuan saya lambat saya(khitan.sunat) lalai lupa dan sebagai nya .. apa perlu buat ?

mohon maaf sebesar2 nya ..

ada tak sesiapa yg ada masalah mcm sy ?



0
0 komen

Ank sy prem 27week 960g..usia 5bulan doktor kata ada jantung berlubang 1.7cm bila usia 8bulan lubang tertutup sendiri..

Masalah nya skrg usia Ank dh 11thn .dia selalu kata sakit dada sesekali. Kebelakangan ini sering. Ngadu jantung degup lajusejuk tangan




0
0 komen