Cari komuniti anda

Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa

Komuniti kami

Komuniti Hello Doktor ialah platform yang terbuka, selamat & wibawa bagi ahli bertukar-tukar pendapat dan berkongsi pengalaman.

Penyelaras

Penyelaras-penyelaras kami akan memastikan komuniti Hello Doktor sentiasa mematuhi Garis Panduan, Terma dan Syarat. Mereka bertanggungjawab untuk mengekalkan keharmonian dalam komuniti dan mengekang sebarang fakta-fakta yang tidak tepat.

Kesahihan

Panel perubatan kami bertanggungjawab menyediakan maklumat kesihatan yang tepat dan sahih untuk ahli.

Integrasi Kesihatan

Dapatkan akses ke Komuniti, Rawatan dan Dagang melalui integrasi perkhidmatan dalam satu platform.

Komited

Anda tidak bersendirian. Kami komited dalam menyediakan platform yang selamat untuk anda berkongsi pengalaman berkaitan kesihatan.

Hubungi Kami

Anda boleh menyumbang kepada komuniti sebagai Pakar Kesihatan, Duta atau mahu mengiklankan sesuatu di laman kami? Hubungi kami sekarang.
avatar

Mulakan perbincangan

Tunggu hamil 5 tahun

Dimana boleh saya dapatkan consuLtation KAEDAH DAPATKAN KEHAMILAN segera..sila bantu saya..sy wnita berkejya .kalau blh tk mahu walk in.nak yg online moderator shj

1
1 komen

Please help

Hi Dr. sy mau tanya tadi subuh sy prgi tandas nak buang air . lepas tu sy perasan ada benda mcm ni dkt pad sy. keluar dari frj . Ini nama ny apa? dan adakah bahaya?

Please help Please help 
0
0 komen

Kahak

Doktor nk tny macam mana nk hilangkan kahak? Batuk anak da mula kurang saya bagi ubt cap ibu dan anak...skrng plak kahak ny banyak ......sy ad guna ubat mucolix Elixir..anak sy berumur 4 tahun

0
0 komen

Mengandung anak pertaman 28 minggu 3 hari

Saya nak tanya adakah normal apabila bangun tiba perut tertarik first time jadi mcm ni dan saya first mommy boleh bagi pendapat tak? Takut nnti bila pergi doktor cakap normal rumah dgn hospital jauh

0
1 komen

Mengandung 28 minggu 3 hari

nak tanya normal ke ibu mengandung tiba ii bangun untuk tutup kipas tiba ii terasa perut tertarik belah kiri boleh saya tahu ada kah normal saya first mommy tk brapa tahu sngat

0
2 komen

Period tidak teratur

Hai doktor,saya nak tnya mengapa period tidak teratur ye...saya pnya period last adalah 30/10 n now tgh period 27/11..saya risau jika saya tak boleh hamil....suami kata klau nak hamil period mesti kena teratur....

0
1 komen

Period tidak teratur

Hai doktor,saya nak tnya mengapa period tidak teratur ye...saya pnya period last adalah 30/10 n now tgh period 27/11..saya risau jika saya tak boleh hamil....suami kata klau nak hamil period mesti kena teratur....

0
1 komen

Urutan ibu mengandung

Masa mengandung ni memang cepat letih, lenguh badan sana sini. Mesti best kalau ada orang tolong urutkan ~


https://hellodoktor.com/kehamilan/tips-hamil/penjagaan-kehamilan/urut-ibu-mengandung/

0
0 komen