Cari komuniti anda

Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa

Komuniti kami

Komuniti Hello Doktor ialah platform yang terbuka, selamat & wibawa bagi ahli bertukar-tukar pendapat dan berkongsi pengalaman.

Penyelaras

Penyelaras-penyelaras kami akan memastikan komuniti Hello Doktor sentiasa mematuhi Garis Panduan, Terma dan Syarat. Mereka bertanggungjawab untuk mengekalkan keharmonian dalam komuniti dan mengekang sebarang fakta-fakta yang tidak tepat.

Kesahihan

Panel perubatan kami bertanggungjawab menyediakan maklumat kesihatan yang tepat dan sahih untuk ahli.

Integrasi Kesihatan

Dapatkan akses ke Komuniti, Rawatan dan Dagang melalui integrasi perkhidmatan dalam satu platform.

Komited

Anda tidak bersendirian. Kami komited dalam menyediakan platform yang selamat untuk anda berkongsi pengalaman berkaitan kesihatan.

Hubungi Kami

Anda boleh menyumbang kepada komuniti sebagai Pakar Kesihatan, Duta atau mahu mengiklankan sesuatu di laman kami? Hubungi kami sekarang.
avatar

Mulakan perbincangan

Ulser miss v

hi, selepas saya melakukan unprotected sex, miss v saya sakit, bengkak dan berbau. Tapi bau only last for 1 day. The next day, saya perasan my discharge warna kuning and cair sampai mengalir ke bawah. Then, saya check ada 2 ulser di lubang kiri dan kanan miss v. Sekarang dah masuk 5 hari saya sakit. Apa perlu saya buat? Adakah ni yeast infection.

1
51k
2 komen

Cek ujian kehamilan

Hello..saya mahu tanya..saya dah 1bulan lebih tak datang haid bila cek Negetif..apakah wktu saya tetap nak cek balik

0
51k
0 komen

Saya ingin hamil

Saya tidak datang bulan 17 bln5 sya dtng bln 19bln5 brhnti smpai skrng xdtg lgi bln

0
26k
0 komen

Pendarahan

Salam saya nak bertanya

saya period patt 2/7 tapi dua hari saya dah kluar darah yang pelik kena lap baru ada pakai pad tak ada darah to kat dalam je

saya buat check utp still negatif bule tak jelas kn saya risau

0
51k
0 komen

Period

assalamualaikum doktor .. saya nak tanya .. saya dah 3hari lambat datang period .. bila saya buat test pregnant negatif .. kenape ye doktor


0
51k
0 komen

Adakah ini positif atau negatif

Hello doktor,

Nak tahu maksud upt nie..adakah ini benar2 postif atau pun x

Adakah ini positif atau negatifAdakah ini positif atau negatif
0
51k
1 komen

Helloo doctor

Masih suami Dan isteri pasang berapa hari boleh dapat tau mengandung......

0
51k
1 komen

Payudara

Saye nak tanye tentang remaja yang blom kawin..umur sye 18...sye ade inverted nipple..puting tu kadang ii timbul kadang tak..puting sye jenis terbelah..so sebelah kiri die ok kalo timbul..tapisebelah kanan kalo die timbul ade sesuatu yg keluar dari belahan tu..die bukan cecair tapi mcm kulit pun ade..disebabkan mende tu, jadi puting yg belah ni susah skit nak timbul

1
26k
2 komen

Kencing kotor

Selamat sejahtera


Saya mengalami sakit ketika buang air kecil dan berbau busuk dah 1 minggu . Saya ke famasi dan saya dapat ubat URAL saya amal dalam masa 3 hari . Sakit itu makin hilang tetapi air kencing masih berbau busuk . Pagi ada keluar sedikit darah coklat . Saya disyaki darah haid . Petang darah itu bertambah banyak . Tetapi tak tahu darah apa . Keluar selama 5 hari darah coklat


Boleh tolong saya

1
51k
2 komen

Jatuh dari tangga boleh menyebabkan rahim jatuh?

Saya ingin bertanya benarkah rahim kita bole jatuh/turun jika tergelincir dari tangga?

0
51k
1 komen