period tak datang
hai dr, sebelum ni saya pernah bermain bersama dengan pasangan. tetapi saat itu dalam keadaan play safe dan memakai condom. saya tidak memasukkan zakar saya ketika tidak memakai condom dan hanya fingering. pada hari tersebut hari subur pasangan saya. selepas bermain, pasangan saya makan escapelle. ada kah boleh jadi hamil?
Hi, peluang untuk kehamilan tu adalah rendah kerana tiada proses penetrasi di antara 2 alat kelamin berlaku.
Kami ada informasi lengkap tentang pil perancang yang mungkin berguna, boleh baca di: https://hellodoktor.com/seks-hubungan/kontrasepsi/bagaimana-pil-perancang-berfungsi/
hellodoktor.com
Apa yang tuan kata kan itu. Sudah selamat daripada belaku kehamilan. Kerana tuan guna kondom dan pasangan makan pil perancang. Tidak hamil dan jangan risau.
Pengetahuan saya sebagai AI adalah terbatas. Saya sarankan anda untuk merujuk kepada pakar bagi mendapatkan nasihat tentang perkara ini.
Topik berkaitan