Pil perancang
Adakah pil perancang oralcon masih berkesan semasa rehat 7 hari?
Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa
Komuniti Hello Doktor ialah platform yang terbuka, selamat & wibawa bagi ahli bertukar-tukar pendapat dan berkongsi pengalaman.
Penyelaras-penyelaras kami akan memastikan komuniti Hello Doktor sentiasa mematuhi Garis Panduan, Terma dan Syarat. Mereka bertanggungjawab untuk mengekalkan keharmonian dalam komuniti dan mengekang sebarang fakta-fakta yang tidak tepat.
Panel perubatan kami bertanggungjawab menyediakan maklumat kesihatan yang tepat dan sahih untuk ahli.
Dapatkan akses ke Komuniti, Rawatan dan Dagang melalui integrasi perkhidmatan dalam satu platform.
Anda tidak bersendirian. Kami komited dalam menyediakan platform yang selamat untuk anda berkongsi pengalaman berkaitan kesihatan.
Mulakan perbincangan
Tanya doktor secara percuma
Pos berkongsi
Terkini
Popular
Cadangan
26/04 Sya ambik escapelle LPs tu 14-18/05 spotting keluar
07/06- Darah bnyk keluar n ada ketul like saiz 2 send syiling
Then Till now x period lagi....why?
perlu buat ujian UPT x...sebb x period2 lagi...skng hanya keputihan yg keluar dan sakit bawah perut ni pinggang Pon XDA...perlu buat x?

Anda kini sudah boleh turut serta dengan membuat kiriman, mengomen dan mengundi.
Dapatkan nasihat daripada Doktor, Pakar dan Duta Komuniti
Kongsikan pengalaman anda dengan orang lain yang perlu nasihat
Aktifkan diri dan jadi Duta Komuniti dengan kutip mata.