Bayi tidak berak minum susu formula
Hi doktor,saya nak tanya,anak saya bru 4hari mnum susu formula dugro 0-12..kenapa anak saya tidak berak dah 2hari ye?adakah sebab susu formula itu?
Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa
Komuniti Hello Doktor ialah platform yang terbuka, selamat & wibawa bagi ahli bertukar-tukar pendapat dan berkongsi pengalaman.
Penyelaras-penyelaras kami akan memastikan komuniti Hello Doktor sentiasa mematuhi Garis Panduan, Terma dan Syarat. Mereka bertanggungjawab untuk mengekalkan keharmonian dalam komuniti dan mengekang sebarang fakta-fakta yang tidak tepat.
Panel perubatan kami bertanggungjawab menyediakan maklumat kesihatan yang tepat dan sahih untuk ahli.
Dapatkan akses ke Komuniti, Rawatan dan Dagang melalui integrasi perkhidmatan dalam satu platform.
Anda tidak bersendirian. Kami komited dalam menyediakan platform yang selamat untuk anda berkongsi pengalaman berkaitan kesihatan.
Mulakan perbincangan
Tanya doktor secara percuma
Pos berkongsi
Terkini
Popular
Cadangan

Anda kini sudah boleh turut serta dengan membuat kiriman, mengomen dan mengundi.
Dapatkan nasihat daripada Doktor, Pakar dan Duta Komuniti
Kongsikan pengalaman anda dengan orang lain yang perlu nasihat
Aktifkan diri dan jadi Duta Komuniti dengan kutip mata.