hye doktor , boleh jadi ke kalau period tapi mengandung
hye doktor , boleh jadi ke kalau period tapi mengandung ?
Terokai komuniti kami yang berapandukan kepada topik-topik kesihatan semasa
Komuniti Hello Doktor ialah platform yang terbuka, selamat & wibawa bagi ahli bertukar-tukar pendapat dan berkongsi pengalaman.
Penyelaras-penyelaras kami akan memastikan komuniti Hello Doktor sentiasa mematuhi Garis Panduan, Terma dan Syarat. Mereka bertanggungjawab untuk mengekalkan keharmonian dalam komuniti dan mengekang sebarang fakta-fakta yang tidak tepat.
Panel perubatan kami bertanggungjawab menyediakan maklumat kesihatan yang tepat dan sahih untuk ahli.
Dapatkan akses ke Komuniti, Rawatan dan Dagang melalui integrasi perkhidmatan dalam satu platform.
Anda tidak bersendirian. Kami komited dalam menyediakan platform yang selamat untuk anda berkongsi pengalaman berkaitan kesihatan.
Mulakan perbincangan
Tanya doktor secara percuma
Pos berkongsi
Terkini
Popular
Cadangan
First time kawin saya ambil cucuk Depo terus selama 5 bulan sahaja. Bulan 1 lepas saya terakhir cucuk dan selang berapa bulan saya tak ambil. Lalu bulan 7 lepas saya ambil semula. Jadi sekarang ni saya stop balik. Cuma nak tanya setakat 5 bulan sama boleh hamil tak.? Umur saya bawah 25+..
salam doktor saya nak tanya saya tengah bulan 8 haritu jari hujung telunjuk patah sebab kena bilah kipas. takpi last appointment saya dr kata tk perlu xtray saya tak pasti sama ada jari saya dah baik atau belum cuma nak tanya boleh ka tulang distal phalanx saya tu cantum semula
Dr. Saya seorang ibu yang berusia 29 tahun . 17.10 saya pergi jumpa dr untuk periksa bawah perut saya yg mngalami sedikit kekejangan. Dr scan menunjukkan dinding rahim saya tebal. Period terakhir saya pada tanggal 27.10 . Adakah saya akan mendapat cahaya mata atau akan period. Upt masih menunjukkan negatif.
Dr. Saya seorang ibu yang berusia 29 tahun . 17.10 saya pergi jumpa dr untuk periksa bawah perut saya yg mngalami sedikit kekejangan. Dr scan menunjukkan dinding rahim saya tebal. Period terakhir saya pada tanggal 27.10 . Adakah saya akan mendapat cahaya mata atau akan period. Upt masih menunjukkan negatif.

Anda kini sudah boleh turut serta dengan membuat kiriman, mengomen dan mengundi.
Dapatkan nasihat daripada Doktor, Pakar dan Duta Komuniti
Kongsikan pengalaman anda dengan orang lain yang perlu nasihat
Aktifkan diri dan jadi Duta Komuniti dengan kutip mata.